Jogvédelem

Használat feltételei

Ezen web-oldalak használatával egyetért az alábbi feltételekkel. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a használat feltételeit időnként aktualizáljuk. Ezért kérjük rendszeresen ellenőrizze a változtatásokat.

Adatvédelem

Minden a Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete (továbbiakban: Egyesület) web-lapján megjelenő személyes adat kizárólag az Ön segítésére, a termékinformációk átadására vagy szolgáltatási ajánlat adása céljából kerülnek nyilvántartásba ill. feldolgozásra. Egyesület biztosítja Önt, hogy az Ön adatait a jelenleg érvényes adatvédelmi jog előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli.

Copyright

Minden jog fenntartva. Szöveg, kép, hang és egyéb megjelenítési formák és annak elrendezése a www.meps.hu web-oldalon az: Egyesület jogvédelme alá tartozik. Annak sokszorosítása, az egész vagy egyes részletek átalakítása az Egyesület jóváhagyása nélkül nem engedélyezett. A www.meps.hu néhány web-oldala tartalmazhat olyan részleteket, melyek harmadik személy jogvédelme alá tartoznak.

Garancia

Jelen web-oldal a lehető leggondosabban került összeállításra. Ennek ellenére Egyesület fenntartja a jogot, hogy az előforduló hibákért, változásokért felelősséget nem vállal. Minden a jelen web-oldal közvetlen vagy közvetett használatából adódó bárminemű kár megtérítését Egyesület kizárja, amennyiben ez nem az Egyesületdurva hanyagságából vagy bizonyíthatóan szándékos magatartásából keletkezett.
Az Egyesület nem felelős külső linkekért ill. egyéb internetes kapcsolattartás tartalmáért.